4 maart 2017 ZWOLLE recreanten: de teller staat op .....

Boccia.nl  |  18-02-2017
4 maart 2017 ZWOLLE  recreanten: de teller staat op ..... Zaterdag 4 maart 2017 reist een aantal competitie-spelers naar Zwolle om de laatste wedstrijden in de voorronde van dit seizoen te spelen.
Stg. Michiel Boccia Zwolle organiseert voor de zevende keer ter nagedachtenis aan Michiel Tatje in samenwerking met ReVAS De Peperbus Zwolle en coördinator Wedstrijd- en Breedtesport boccia GSN deze wedstrijddag in sporthal Zwolle Zuid aan de J. van der Heydenstraat te Zwolle. Aanvang: 10.00 uur.

Om 09.50 uur zal Stg. Michiel Boccia Zwolle 14 wedstrijdspelers, een nog onbekend aantal  recreanten voor de categorie gevorderden en het kennismakingstoernooi en officials welkom heten.  Lees hier de uitnodiging van Luus, Linda en Koos van ReVAS De Peperbus, afdeling boccia.
Boeiende wedstrijden verwachten we binnen de competitie Wedstrijdsport: vandaag wordt beslist wie er kampioen wordt in de B-divisie, aan het einde van de dag is bekend welke speler uit de A-divisie naar de B-divisie degradeert en welke 2 B-divisiespelers (kampioen en tweede B-divisie) op de resterende wedstrijddagen seizoen 2016-2017 hun boccia-kwaliteiten met A-divisiespelers in een halve competitie mogen meten.
Nieuwsgierig geworden naar de stand: klik hier op BISFed A-divisie, BISFed B-divisie en Open klasse.

4 maart 2017 ZWOLLE  recreanten: de teller staat op ... 11 recreanten (per 18 februari 2017) en om een boeiend programma voor de recreanten gevorderden en het kennismakingstoernooi te kunnen aanbieden, zijn recreanten nog steeds van harte welkom in Zwolle. Personen, zowel jongeren als volwassenen met een fysieke beperking, die geen lid bij een bocciavereniging of andere vereniging zijn, mogen ook deelnemen aan het kennismakingstoernooi in Zwolle. Aanmelden vóór vrijdag 24 februari bij Annie Jacobs via mail: secretaris@boccia.nl, kosten voor dit kennismakingstoernooi:  € 5,00. 

Kom in beweging en meldt u aan voor een ontspannen dagje sporten; organisatie zorgt voor wedstrijdballen. Onder de knop "Nationale Kalender" vindt u zeer uitgebreide informatie over deze gehele dag bij "4 maart Zwolle - nat. competitie + kennismakingstoernooi".
 

Overzicht nieuws