Eerste ronde herindeling competitie

Boccia.nl  |  21-03-2017
Eerste ronde herindeling competitie Op zaterdag 25 maart a.s. is alweer de zevende wedstrijddag van het bocciaseizoen 2016-2017. Deze keer zijn wij te gast bij Boules Plesant, fam. Van Klink in sporthal Het Spant aan de Larikslaan 20 te Leimuiden
Voor alle wedstrijdspelers in de BISFed-divisies en Open klasse staat het puntenaantal op nul: in de nieuwe samenstelling van de A- en B-divisie en Open klasse wordt vandaag de eerste wedstrijden gespeeld.
Het programma ziet er als volgt uit: aanvang wedstrijden Wedstrijdsport: 09.45 uur.
Recreanten die zijn ingestroomd  in de categorie Wedstrijdsport gaan vanaf vandaag naar de callroom, scheidsrechter tosst in de callroom, er worden altijd 4 ends en bij gelijke eindstand een tie-break gespeeld om de winnaar te bepalen. Winnaar ontvangt 2 wedstrijdpunten voor het klassement en verliezer 0 punten.
Om te downloaden: programma BISFed A- en B-divisie en Open klasse
Bij de recreanten weer enkele nieuwe gezichten; in 3 poules spelen zij om de prijzen.
Eerste wedstrijdronde recreanten: 10.30 uur.
Om 15.15 uur beginnen de kwartfinales, daarna halve finale en finale en plaats 3.
Om kwart over vijf verwacht de wedstrijdorganisatie de bekers in de kantine te kunnen uitreiken. Welke recreant gaat met een beker naar huis?
Hierbij het schema van de recreanten en voor degenen die in één oogopslag willen zien het totaaloverzicht van alle wedstrijden van deze dag.

Overzicht nieuws