Leimuiden: gezellig toernooi met verrassende uitslagen

Boccia.nl  |  08-04-2017
Zaterdag 25 maart jl. waren wij te gast in Leimuiden in sporthal Het Spant bij fam. Van Klink, die hier namens Boules Plesant i.s.m. het wedstrijdsecretariaat boccia GsN haar zevende wedstrijddag van dit seizoen organiseerde.
Enkele spelers waren om verschillende redenen verhinderd, zodat een paar geplande wedstrijden niet gespeeld werden.
Er werd een flinke strijd gestreden op deze eerste dag van de herindeling boccia-competitie.
De BISFed B-divisie werd uitgebreid door een speler van Spinnaker en vier spelers van omnivereniging De Pont, afd. boccia uit Amsterdam. Mooie, spannende en boeiende wedstrijden waren in deze klasse te zien, lees hier de uitslagen A- en B-divisie en standen van de BISFed A- en B-divisie na deze dag.
Ook stroomden er in de Open klasse spelers vanuit ISV Kameleon uit Den Haag en Boccia Roermond e.o. in en ook hier verschillende verrassende uitslagen. Klik hier voor de uitslagen en stand na één dag herindeling. Twaalf deelnemers spelen in deze reeks een halve competitie in de 3 resterende wedstrijddagen in Oost-Souburg (22 april), Rotterdam (7 mei) en Beneden-Leeuwen (11 juni).
Alweer nieuwe gezichten bij het kennismakingstoernooi en ..... zij hebben genoten van het bocciaspel en van de ontspannen en gezellige sfeer. Wij hopen jullie nog vaak te mogen ontmoeten bij een wedstrijddag!  Welke prestaties jullie hebben geleverd, lees je hier.
De jongste deelnemer gaat met de eerste prijs naar huis: Gefeliciteerd .... en de jeugd heeft de toekomst ..........
 

Overzicht nieuws