World Tour Open Sevilla staat voor de deur

Boccia.nl  |  27-07-2017
World Tour Open Sevilla staat voor de deur We mogen weer! Na een aantal maanden van trainen vertrekken we maandag naar Sevilla voor de World Tour Open die daar woensdag 2 augustus van start gaat. Judith, Daniel en Bernd vertegenwoordigen het Nederlands team en gaan er alles aan doen om mooie prestaties neer te zetten.

De World Tour Open is goed bezet, waarbij er van de top 8 spelers van de wereld uit de BC1 klasse maar liefst 7 aanwezig zijn. Een mooie test voor Daniel dus! Judith en Bernd mogen aan de bak in de BC2 klasse waar veel goede spelers uit Europa, maar ook uit Thailand aan de start verschijnen. Het toernooi opent zoals altijd met het teamtoernooi en ook daar verwachten we mooie wedstrijden.

De zomers in zuid Spanje kunnen flink warm zijn, het is er momenteel 40 graden. Maar daar zijn we goed op voorbereid. De afgelopen tijd hebben we geprofiteerd van de zomerse dagen in Nederland. We sloten ramen en deuren om het nog een tikkie warmer te maken en de spelers droegen koelvesten om toch fris en scherp te blijven. We zijn er klaar voor! Volg ons via Facebook, Twitter (@bocciateamNL) en Instagram (@bocciateamNL)

Overzicht nieuws