Geslaagde wedstrijddag Den Bosch

Boccia.nl  |  24-10-2017
Geslaagde wedstrijddag Den Bosch De organiserende vereniging Sport Voor Gehandicapten (SVG) Den Bosch kan terugzien
op een geslaagde wedstrijddag zaterdag 21 oktober jl. onder leiding van hoofdscheidsrechter Ronny Van Assche.
Wedstrijdsecretariaat had vooraf het programma voor enkele disciplines aangepast n.a.v. ziekmeldingen en bijzondere familie-omstandigheden, zodat elke deelnemer toch zijn/haar aantal wedstrijden kon spelen.

Problemen met sportvervoer en materiaalpech op de dag zelf zorgden ervoor, dat wedstrijden bij de recreanten op een ander tijdstip gespeeld werden en daarvoor waren vandaag voldoende mogelijkheden qua speelveld en begeleiding door een official.
De uitslagen Wedstrijdsport en de stand na 2 wedstrijddagen zijn vermeld onder Competitie bij de desbetreffende discipline; de recreanten gevorderden zijn opgenomen onder de naam: "team" en hier: uitslag recreantencompetitie  en stand na 2 dagen recreanten.

Aan het kennismakingstoernooi namen uiteindelijk 8 deelnemers deel. Verschillende spelers (en begeleiding) hebben vandaag hun vaardigheden en kennis over boccia kunnen uitbreiden met aandacht van de hoofdscheidsrechter voor hun spel.
Lees hier de resultaten en uitslag van het kennismakingstoernooi:
vier verenigingen vielen in de prijzen: 1. Paul ver. ISV De Kameleon - Den Haag;
2. Hélène ver. SVG Den Bosch; 3. Jochem ver. ASV Vizier - Beneden-Leeuwen;
4. Jelmer ver. boccia De Pont - Rotterdam.

SVG, bedankt voor jullie inzet en ......... met vele vrijwilligers vanuit jullie vereniging zorgden jullie ervoor, dat spelers, begeleiding en officials een mooie bocciadag konden beleven.


 
 

Overzicht nieuws