Komt u ook naar Roermond op 18 november a.s. ?

Boccia.nl  |  05-11-2017
Komt u ook naar Roermond op 18 november a.s. ? Op 18 november a.s. organiseert Boccia Roermond e.o. wederom een wedstrijddag boccia en een Recreanten Team- en individueel toernooi.
Wij hopen met het teamtoernooi mensen met 'koudwatervrees' toch over te kunnen halen mee te doen, samen met vrienden en/of groepsgenoten.
Als individuele speler deelnemen kan natuurlijk ook!
Uiteraard is iedereen welkom, óók om te komen kijken of een balletje te gooien.


Aanmelden recreanten
Recreanten voor het individuele toernooi kunnen zich nog aanmelden tot donderdagavond 9 november a.s. bij secretaris@boccia.nl . Welke recreanten zich voor dit indivuele toernooi hebben aangemeld kunt u lezen bij Nationale Kalender dag 3 Roermond.

Het teamtoernooi voor de deelnemers breedtesport wordt gespeeld met 5 teams vanaf 09.00 uur. Er zal genoten kunnen worden van de onderlinge teamspirit en samenwerking en om 12.15 uur is bekend, welk team vandaag als eerste op het podium eindigt.

Maar liefst 29 competitiespelers Wedstrijdsport reizen naar Roermond af om op deze derde wedstrijddag bijna 60 wedstrijden te spelen vanaf 09.30 uur tot ca. 16.45 uur.
Onder hen een tweetal spelers van het Nederlands Team (Judith en Nick) die onlangs een bronzen medaille voor teams op het EK 2017 boccia in Portugal wonnen. Nogmaals gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

De organiserende vereniging Roermond e.o. zorgt voor een gastvrij onthaal voor de officials, die deze dag hun medewerking hebben toegezegd om de vele wedstrijden in goede banen te leiden en hiermee de sporters een fijne bocciadag te bezorgen. 

Het wedstrijdprogramma wordt zondagavond 12 november op de site gepubliceerd.


 

Overzicht nieuws