Overweldigend aantal inschrijvingen ONK 2017

Boccia.nl  |  28-11-2017
Komt dat zien .......  en moedig de 50 bocciaspelers in de verschillende klassen uit België en Nederland aan die zaterdag 2 december 2017 in sportaccommodatie MFC De Kreek aan de Wilgenpas 2 te Kerkdriel (5331 KC) aan de Open Nederlandse Kampioenschappen Individueel Boccia gaan strijden om de bekers en de titel Nederlands Kampioen in zijn/haar klasse!
Telefoon sportaccommodatie:   0031 418 632 088

De eerste wedstrijdronde op 9 velden begint in de sporthal om 09.00 uur; voor sporters, sportassistenten, begeleiding en officials :  vroeg uit de veren! 
Sportaccommodatie MFC De Kreek is vanaf 8 uur geopend.

In de BISFed-klassen BC1/BC2, BC3 en de nieuwe klasse BC4/BC5 tonen spelers hun kwaliteiten van hoog niveau en ..... zijn zeer aan elkaar gewaagd. Vooraf durft de organisatie niet te voorspellen wie er 's avonds om 19.00 uur als winnaar de beker in ontvangst mag nemen.
Ook geen voorspellingen welke 4 spelers in de Open klasse uiteindelijk de finalewedstrijden zullen spelen: in 2 poules speelt deze groep spelers fanatiek om als winnaar of tweede in de poule te eindigen.
De klasse "recreanten gevorderden" is een strijd tussen de spelers van Boules Plesant en Roermond e.o. In deze klasse zijn boeiende en spannende wedstrijden te aanschouwen. Wie mag zich Nederlands Kampioen 2017 Recreanten noemen?

Commissie Wedstrijd- en Breedtesport Boccia SN is zeer verheugd in het kennismakingstoernooi een aantal nieuwe spelers te mogen verwelkomen tijdens dit ONK: geweldig, dat jullie je talenten wilt tonen en de sfeer wilt proeven op zo'n boccia-evenement!
Het kennismakingstoernooi wordt gespeeld op 3 velden in de theaterzaal; eerste wedstrijdronde is om 10.00 uur.  Meer info over aangepaste regels en speelschema is hieronder te downloaden. Om 17.00 uur wordt een beker uitgereikt in de theaterzaal aan 4 spelers, die vandaag de meeste wedstrijdpunten hebben behaald en zich geplaatst hebben voor de finalewedstrijden.

Een woord van dank aan een groot aantal vrijwilligers en officials die zich vol enthousiasme inzetten om het ONK boccia 2017 te verwezenlijken, want zonder hen kan er geen enkele wedstrijddag of ONK georganiseerd worden, mag in dit nieuwsitem niet ontbreken. Bravo!

Bij binnenkomst ontvangt u een programmaboekje met alle schema's en info.
Een aantal belangrijke documenten zijn onderstaand te downloaden:
Poule-indeling
Tijdschema gedurende de dag
Kleedkamerindeling en wedstrijdreglement

Info en speelschema kennismakingstoernooi in theaterzaal

Speelschema's sporthal:
Wedstrijdsport:
speelschema BISFed BC1/BC2
speelschema BISFed B3
speelschema BISFed BC4/BC5
speelschema Open klasse
Breedtesport:
speelschema Recreanten Gevorderden (tossen in call-room)

EEN HEEL FIJN EN SUCCESVOL ONK 2017!

Overzicht nieuws