Annie en Sjeng Jacobs ontvangen Bondspenning

Boccia.nl  |  12-12-2017
12 december 2017
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Gehandicaptensport Nederland, afgelopen zaterdag in Utrecht, zijn twee bocciavrijwilligers van het eerste uur onderscheiden met de Bondspenning van de sportbond. Annie en Sjeng Jacobs ontvingen de Bondspenning voor hun jarenlange inzet voor de gehandicaptensport in het algemeen en voor de sport boccia in het bijzonder. 

Annie Jacobs – Elbers is al vanaf 1978 actief voor de mensen met een beperking, eerst bij de start van het G-voetbal district Oost, en niet lang daarna als secretaris van het nationaal CP-voetbalteam (tot 2007), een groot aantal jaren bij het wedstrijdsecretariaat van de zwemtoernooien van Werkenrode Groesbeek (regio Nijmegen), en vanaf 1995 tot heden nog steeds actief bij de bocciasport. Sjeng Jacobs is in 1991 gestart bij de begeleidings-commissie van het CP-voetbalteam, ook betrokken bij de zwemtoernooien van Werkenrode, en vanaf 1995 tot heden actief binnen het boccia.

Uit handen van voorzitter Hanneke Suvaal ontvingen Annie en Sjeng een gezamenlijke Bondspenning voor hun jarenlange betrokkenheid bij de gehandicaptensport!

Bron:  Nieuws - Gehandicaptensport Nederland 

Overzicht nieuws