Zaterdag 24 februari boccia bij Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Boccia.nl  |  19-02-2018
Zaterdag 24 februari boccia bij Sportcampus Zuiderpark Den Haag Zaterdag 24 februari organiseert ISV De Kameleon i.s.m. commissie boccia wedstrijd- en breedtesport GsN de vierde wedstrijddag van het seizoen 2017-2018 onder leiding van hoofdscheidsrechter Wim van Klink in de juli 2017 geopende sporthal op sportcampus Zuiderpark te Den Haag. Adresgegevens: Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag.

Bij de BISFed A- en B-divisie is er een beperkt programma, omdat de Belgische competitiespelers in dit week-end bij het Vlaamse kampioenschap Individueel om de prijzen strijden. Nederlandse sporters, begeleiding en officials wensen de Belgische sporters en officials veel succes met spannende wedstrijden toe.

Zoals in verschillende sporthallen de regel is, mag er niet gegeten of gedronken worden in de sportzaal, deze regel geldt ook vandaag. U mag de sportvloer slechts betreden met gymschoenen of overtrek-sloffen. In de kantine mag u uw zelf meegebrachte lunchpakket nuttigen.

Parkeren 
Wanneer u met de auto of taxi naar het parkeerterrein met aanduiding: "expeditie ingang 2" rijdt en u bij de pollers meldt, dat u voor boccia komt, mag u doorrijden tot de ingang van de zaal.

Er is een wedstrijdprogramma samengesteld voor 8 velden.
Om 10 uur zijn de eerste wedstrijden en de laatste competitie- en recreantenwedstrijden zijn geprogrammeerd om 16.30 uur.
Vandaag zijn er in het kennismakingstoernooi een aantal beginnende bocciaspelers uit Almere, Rotterdam en Amsterdam. In twee poules spelen zij 3 wedstrijden en de beste twee in de poule gaan naar de halve finale (16.00 uur) en daarna de finale en wedstrijd derde - vierde plaats om 16.40 uur.

Om te downloaden:
schema BISFed A-  en B-divisie
schema Open klasse
schema Recreanten en kennismakingstoernooi

Komt u ook naar Den Haag om de spelers aan te moedigen?

 

Overzicht nieuws