Standen na verrassende ontknoping competitie boccia voorronde Den Bosch

Boccia.nl  |  16-05-2018
Standen na verrassende ontknoping competitie boccia voorronde Den Bosch Zaterdag 12 mei jl. werden de laatste wedstrijden in de voorronde van de competitie gespeeld in sporthal De Schutskamp te Den Bosch. Spelers waren zeer gemotiveerd en geconcentreerd om deze laatste wedstrijden winnend af te sluiten. Er werd driftig door sporter en begeleiding gerekend, of men nog in aanmerking kwam voor de poule: "spelen om het kampioenschap" of promotie-degradatiewedstrijden in de BISFed-divisies.
Uitslagen van deze wedstrijden zijn gepubliceerd onder de knop Competitie bij Par. A, Par. B, en Open klasse.
Benieuwd hoe je dit seizoen gespeeld hebt? Onderstaand is per discipline per sporter zijn of haar wedstrijdresultaten opgenomen en kan gedownload worden:  
stand per sporter BISFed A-divisie
stand per sporter BISFed B-divisie
stand per sporter Open klasse

Recreanten speelden vandaag een aantal wedstrijden tegen de wedstrijdsporters en ....... verschillende verrassende en onverwachte uitslagen waren er te noteren.
Uitslagen zijn hier te downloaden. 

In 2 poules van 5 deelnemers in het kennismakingstoernooi werd er gestreden om de prijzen. Dennis (Boccia Gooi) wist de finalewedstrijd tegen Paul (ISV De Kameleon) in zijn voordeel te beslissen en keerde met de eerste prijs huiswaarts.  De organiserende vereniging SVG Den Bosch reikte aan Igor (De Tubanten) de aanmoedigingsprijs Cor en Ali uit.  Lees hier het wedstrijdverloop van het kennismakingstoernooi.

Overzicht nieuws