SVG Den Bosch, gastheer tweede wedstrijddag boccia 20 oktober 2018

Boccia.nl  |  15-10-2018
SVG Den Bosch, gastheer tweede wedstrijddag  boccia 20 oktober 2018 De boccia-afdeling van Sport Voor Gehandicapten 's-Hertogenbosch e.o. organiseert i.s.m. commissie wedstrijd- en breedtesport GSN de tweede wedstrijddag op zaterdag 20 oktober 2018. Locatie is sporthal De Schutskamp aan de Eendenkooi 2 te Den Bosch (5223 KG)

Aanvang eerste ronde wedstrijden Wedstrijdsport: 09.45 uur.
Callroom is vanaf 09.30 uur open en sluit om 09.40 uur.

De belangstelling voor de recreatieve breedtesport is deze dag bijzonder groot:  7 deelnemers in het kennismakingstoernooi en 13 recreanten die vandaag 4 wedstrijden spelen.  Eerste ronde voor recreanten: 10.00 uur op veld 7 t/m veld 11 en de sporters in het kennismakingstoernooi strijden vanaf 10.40 uur om de prijzen. Ook vandaag zijn er nieuwe spelers, die voor de eerste keer boccia spelen. Veel plezier!

De wedstrijdschema's zijn vermeld op de website onder "Competitie", vervolgens geheel onderaan in het "Programma" per discipline.
De programma's zijn onderstaand te downloaden:
schema BISFed A-divisie
schema BISFed B-divisie
schema Open klasse
wedstrijdprogramma Recreanten
wedstrijdprogramma Kennismakingstoernooi

Voor een totaaloverzicht van alle wedstrijden Wedstrijdsport (op tijdsvolgorde) klik hier.
Het totale wedstrijdprogramma voor de breedtesport (= recreanten + kennismakingstoernooi) is hier te downloaden.

Wij zien uit - tezamen met alle aanwezige officials o.l.v. Marie-Claire Parent -, naar sportieve, boeiende en gezellige wedstrijden in Den Bosch.
Alle spelers, heel veel succes!
 

Overzicht nieuws