3 november 2018 voor Boccia Gooi Huizen een gedenkwaardige wedstrijddag

Boccia.nl  |  18-10-2018
3 november 2018 voor Boccia Gooi Huizen een gedenkwaardige wedstrijddag Wedstrijddag 3:  HUIZEN  Boccia Gooi  3 november 2018

Boccia Gooi te Huizen is volop bezig met de voorbereiding van haar eerste wedstrijddag op zaterdag 3 november a.s. De derde wedstrijddag van het boccia-seizoen 2018-2019 wordt georganiseerd in sporthal De Meent, Graaf Wichman  177 te Huizen. (1276 KD)

Vandaag worden menige wedstrijden gespeeld in de competitie in de BISFed A-divisie, BisFed B-divisie en Open klasse. 
Deze flyer hebt u misschien al in uw omgeving gezien om u aan te melden voor de recreantenwedstrijden en het kennismakingstoernooi. Woont u in de omgeving van Huizen, dan is dit de ideale gelegenheid om een bocciadag bij te wonen, zelfs actief deel te nemen.

Zowel voor de recreantenwedstrijden als voor het kennismakingstoernooi schrijft u via de contactpersoon van uw vereniging in, graag aanmelden vóór donderdagavond 25 oktober 22.00 uur. Inschrijfgeld:  € 7,50 recreanten en € 5,00 kennismakingstoernooi.
Sporters die géén lid zijn bij een vereniging kunnen zich bij vereniging Boccia Gooi melden.
(voor adres: zie flyer)  
Op deze website onder de knop "Competitie" , item Nationale Kalender treft u alle info aan over deze wedstrijddag. 
Nieuwe aanmeldingen worden dezelfde dag op de website geplaatst.  

Word actief en moedig deze enthousiaste sporters aan! Sporters doen hun uiterste best om een spannende wedstrijd te spelen.

Overzicht nieuws