Afsluiting bocciaseizoen: 23 juni 2019 Beneden-Leeuwen

Boccia.nl  |  17-06-2019
Afsluiting bocciaseizoen: 23 juni 2019 Beneden-Leeuwen Zondag 23 juni a.s. organiseert ASV Vizier traditiegetrouw in sporthal De Rosmolen te Beneden-Leeuwen in samenwerking met commissie boccia wedstrijd- en breedtesport de afsluitende wedstrijddag van seizoen 2018-2019.

Wedstrijdsport
De 2 laatst geëindigde spelers in de BISFed A-divisie spelen promotie-degradatiewedstrijden tegen de tweede, derde en vierde geëindigde speler BISFed B-divisie in één poule om 3 plaatsen in de A-divisie seizoen 2019-2020.
Spelers zijn aan elkaar gewaagd, de toeschouwer zal van spannende wedstrijden kunnen genieten. 
In de Open klasse worden de laatste wedstrijden gespeeld. Heren, heel veel succes!
Callroom wordt verzorgd door Toos Vorstenbosch.

Recreatieve toernooien
Voor het mix-toernooi schreven zich 24 sporters in; deze 6 poules met elk 4 sporters spelen 4 ends en geen tie-break bij een gelijke eindstand per wedstrijd om de 4 bekers.
De poulewinnaar en 2 beste tweeden uit 6 poules maken onderling uit, wie uiteindelijk de finale of wedstrijd om derde en vierde plaats om 16.30 uur spelen.

Het beginnerstoernooi kent 12 deelnemers; wie met de eerste prijs naar huis gaat is rond half 6 bekend.
Dan begint de prijsuitreiking als afsluiting van het bocciaseizoen 2018-2019 voor de kampioenen BISFed-divisies, Open klasse en Recreanten (5 bekers); daarnaast 4 bekers voor de sporters mix- en beginnerstoernooi.

Programma's om te downloaden:
Wedstrijdsport:  promotie-degradatie BISFed-divisies + Open klasse
Mix-toernooi
Beginnerstoernooi

Iedereen, heel veel succes en vooral veel plezier!


 

Overzicht nieuws