wedstrijdschema's Zwolle grote deelname kennismakingstoernooi

Boccia.nl  |  16-02-2015
Zaterdag 21 februari 2015 is het de moeite waard om de boccia-spelers te ontmoeten en aan te moedigen in Zwolle. In de BDG-hal aan de Van der Heydenstraat te Zwolle-Zuid (8014 ZZ) speelt een aantal spelers vanaf 09.50 uur  in de Paralympische klassen de laatste wedstrijden in de voorronde.
Deze wedstrijden zijn beslissend welke spelers op zondag 8 maart te Leimuiden in de A-divisie en B-divisie een halve competitie gaan spelen. Voor een aantal spelers is een spannende wedstrijddag.
In de Open klasse in de A-poule voor het kampioenschap zijn vandaag de eerste wedstrijden: deelnemers zijn zeer duidelijk gemotiveerd om de te spelen wedstrijden winnend af te sluiten.
Het wedstrijdschema voor deze Wedstrijdsporters is hier te downloaden.

Stg. Michiel Zwolle Boccia - organisator van deze wedstrijddag - mag 20 recreanten verwelkomen bij het kennismakingstoernooi. Vier spelers van REVAS De Peperbus uit Zwolle maken o.a. kennis met recreanten uit Groningen en Emmen en strijden om de prijzen. Voor heel veel recreanten de eerste keer, dat zij deelnemen aan een recreantentoernooi Breedtesport. De eerste wedstrijden zijn om 10.50 uur en de kruisfinalewedstrijden beginnen om 14.40 uur. 
Deelnemers, heel veel succes bij het spelen van de wedstrijden en ......... geniet vooral van deze wedstrijddag! 
Voor de poule-indeling van deze recreanten: klik hier.
De wedstrijdschema's voor poule P (veld 3), poule Q (veld 4), poule R (veld 5) en poule S (veld 6)

Overzicht nieuwsarchief