vervolg nieuwe indeling Paralympische klassen na dag 5 Zwolle

Boccia.nl  |  26-02-2015
Hierbij de lang verwachte uitslagen van wedstrijddag Zwolle met de eindstanden in de Paralympische klassen.
Het was zaterdag 21 februari jl. in Zwolle een gezellig toernooi, de recreanten van ReVAS De Peperbus, G.S.C. Emmen en G.S.G. Groningen hebben met volle teugen genoten van hun eerste "echte" wedstrijddag.
In de Paralympische klassen werden de laatste wedstrijden gespeeld, die beslissend voor promotie en degradatie zijn. U kunt de opzet van de competitie seizoen 2014-2015 lezen bij Nieuwsarchief 15 september 2014: Bocciacompetitie start zondag 28 september ........
door het woord "info" in dat document aan te klikken.
Bij de eerstvolgende wedstrijddag op zondag 8 maart a.s. in Leimuiden strijden de volgende deelnemers in een halve competitie (7 wedstrijden) om de felbegeerde beker en wisselbeker van het seizoen 2014-2015:
Richard – Bernd – Pieter – Bert – Judith – Simon – Bert T. – Maud.
Speler die na 7 wedstrijden op de laatste plaats staat, degradeert naar de B-divisie seizoen 2015-2016.
In de B-divisie (Nick – Daniel – Philippe – Erik – Barend – Rob – Sander – Renso) ontvangt de winnaar na 7 wedstrijden de beker en promoveert naar de A-divisie in seizoen 2015-2016.
 
In de Open klasse poule A zijn de eerste wedstrijden gespeeld: toch wel verrassende uitslagen, dit houdt de spanning erin!
Poule B Open klasse speelt op zondag 8 maart a.s. te Leimuiden de eerste van de 10 te spelen wedstrijden. 
Ik hoop het wedstrijdprogramma voor Leimuiden a.s. zondagavond laat te kunnen toesturen naar de contactpersonen en maandag op de site te plaatsen.
 
Uitslagen van Zwolle zijn vanmiddag op de site geplaatst.

Bij Nationale Kalender 8 maart LEIMUIDEN kunt u lezen wie zich aangemeld heeft bij de recreanten en welke wedstrijdspelers niet aanwezig zullen zijn.  
 
 

Overzicht nieuwsarchief