8 maart Leimuiden - Bocciaver. Gooi en De Sleutels op het kennismakingstoernooi

Boccia.nl  |  03-03-2015
Zondag 8 maart verwelkomt de organiserende vereniging Boules Plesant (Fam. Van Klink) alweer een aantal nieuwe bocciaspelers in sporthal Het Spant aan de Larikslaan 20 te Leimuiden. Bocciavereniging Gooi uit Huizen komt met maar liefst 6 spelers naar Leimuiden en de recreanten van GSV De Sleutels - wekelijks getraind door fam. Van Klink - zijn eveneens aanwezig om hun boccia-kwaliteiten te toetsen.
De spelers uit Den Haag (ISV Kameleon), Vlissingen (Boules Plesant) en Roermond (Boccia Roermond) kunnen op geduchte tegenstand rekenen.
Aanvang kennismakingstoernooi:  10.00 uur.
Finalewedstrijden (plaats 1 t/m 4) om 15.10 uur en de finales om 15.45 uur.
Prijsuitreiking om 16.30 uur. Wie gaat met de felbegeerde beker naar huis?
Om te downloaden:   poule-indeling 
wedstrijdschema voor poule T        poule U           poule V 

Hoofdscheidsrechter is Willem van Klink. Hij zal vandaag regelmatig op het veld wedstrijden moeten leiden, wanneer er geen personen zijn die zich als aspirant-scheidsrechter voor het kennismakingstoernooi of scheidsrechter voor de Wedstrijdsport aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat:    secretaris@boccia.nl .  

In de Paralympische klassen A- en B-divisie start vandaag de tweede reeks wedstrijden, zo ook voor de meeste spelers in de Open klasse in poule A en poule B.
Wedstrijdschema's Par. klassen en Open klasse kunt u hier downloaden.
Aanvang:  09.45 uur.    Callroom is open vanaf 09.30 uur en sluit om 09.40 uur.

Wilt u van een boccia-teamwedstrijd genieten, waarin spelers in opperste concentratie en tactisch inzicht in 6 ends spelen om de wedstrijd winnend af te sluiten?  Dat kan vandaag ook en wel om 14.00 uur wanneer Oranje tegen SvG Den Bosch / Only Friends Amsterdam speelt.  't Belooft een boeiende partij te worden!
Tot zondag in Leimuiden.

Overzicht nieuwsarchief