25 april laatste wedstrijddag seizoen 2014-2015 in Den Bosch

Boccia.nl  |  20-04-2015
Zaterdag 25 april organiseert Sport voor Gehandicapten Den Bosch de laatste wedstrijddag van dit seizoen 2014-2015 in sporthal De Schutskamp aan de Eendenkooi 1, 5223 KG Den Bosch.

Hoofdscheidsrechter: de heer Cor van Beers, tel. 06-230 47 449.

Aanvang van deze wedstrijddag is 09.45 uur voor zowel de competitie (Wedstrijdsport) als het kennismakingstoernooi met 28 deelnemers.

In de Paralympische klasse B-divisie wordt vandaag beslist, wie naar de A-divisie promoveert.
Deze spannende wedstrijd wordt gespeeld om 15.15 uur na de teamwedstrijd van de aanwezige selectieleden van het Nederlandse Team tegen een selectie Open klasse-spelers van 13.30 uur.
In de Open klasse worden de laatste  wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Om 17.10 uur wordt de beker en wisselbeker aan de kampioen in de A-poule uitgereikt; de overige spelers in de A- en B-poule proberen vandaag de wedstrijden te winnen om een zo hoog mogelijke plaatsing op de rankinglijst t.b.v. het Open Nederlands Kampioenschap.
Overigens: het ONK vindt dit jaar reeds in de maand september plaats tijdens de Paragames Breda te Prinsenbeek op zaterdag 19 september of zondag 20 september onder het motto: Iedereen heeft talent.
Nadere info volgt.

kennismakingstoernooi
Vandaag verwelkomt SvG een recordaantal deelnemers (28 spelers) bij het kennismakingstoernooi.
In vier poules van 7 deelnemers spelen jongeren van omnivereniging De Pont uit Rotterdam tegen recreatieve deelnemers van de verenigingen ASV Vizier, De Kameleon, Boules Plesant, SvG en Roermond en tegen Belgische atleten van TIEBO uit Tienen.
De poulewinnaars en de nummer 2 van elke poule spelen de kwartfinales en uiteindelijk ontvangen de beste 3 spelers een beker.
Iedereen heel veel succes en plezier toegewenst!

Onderstaand zijn de wedstrijdschema's voor deze dag te downloaden:
(zie ook Competitie / Programma)
wedstrijdschema Par. B-divisie
wedstrijdschema Open klasse
wedstrijdschema kennismakingstoernooi poule C
wedstrijdschema kennismakingstoernooi poule D
wedstrijdschema kennismakingstoernooi poule E
wedstrijdschema kennismakingstoernooi poule F
poule-indeling en schema speeltijden per vereniging per speler voor begeleiding recreanten

 

Overzicht nieuwsarchief