Boeiende eerste wedstrijddag in Den Bosch - uitslagen

Boccia.nl  |  12-10-2015
Boeiende eerste wedstrijddag in Den Bosch - uitslagen Zaterdag 10 oktober 2015 was de eerste wedstrijddag van het nieuwe bocciaseizoen.
Bijna alle competitiespelers in de Paralympische A- en B-divisie en de Open Klasse waren aanwezig om de basis te leggen voor een geweldig seizoen.
In het document "opzet van landelijke competitie seizoen 2015-2016" leest u op welke wijze dit jaar wordt georganiseerd.
En ....... zaterdag 10 oktober jl. was de eerste wedstrijddag van seizoen 2015-2016.
Vele sporters werden verrast op weg naar sporthal De Schutskamp met een omleiding (toerit / afslag Empel afgesloten.) 
Vele spannende, boeiende met zeer geconcentreerde spelers waren er te bewonderen!
De wedstrijden van de 28 recreanten waren van hoog spelniveau en de moeite waard om naar te kijken. Thomas wist in de finale Ger te verslaan!  (zie: uitslag en eindstand kennismakingstoernooi )

Er zijn tegen half 12 video-opnames gemaakt; deze video is te zien via de volgende link:   www.vrijemediagroep.nl      video 12 oktober 2015 Boccia toernooi in de Schutskamp ….
 
’s Middags werden spelers, begeleiders en officials aangenaam verrast: begeleidster van Hélène van SvG Den Bosch had voor ons allen een heerlijke wafel gebakken.
 
De uitslagen en standen zijn inmiddels op de website geplaatst bij Competitie, verschillende klassen.
Vereniging SvG Den Bosch, bedankt voor de goede organisatie.

De voorbereidingen voor de tweede wedstrijddag:  zaterdag 31 oktober 2015 te Meerhout (België).  Op de website is bij Nationale Kalender wedstrijddag 2  31-10-2015 is alle info te lezen, die nu reeds bekend is. Informatie vanuit vereniging KGV Meerhout over gebruik van de sporthal en kantine kunt u hier downloaden.
Recreanten kunnen zich tot donderdag 15 oktober a.s. inschrijven; er kunnen maximaal 28 spelers aan het toernooi deelnemen.


 

Overzicht nieuwsarchief