Zeer geslaagde bocciadag in het Belgische Meerhout

Boccia.nl  |  03-11-2015

Een compliment voor Bert Meeus, Patrick Kampers en zijn vrijwilligers van Boccia KGV Meerhout voor het gastvrije onthaal en goede organisatie van deze dag.
De recreanten uit Meerhout en omgeving, die vandaag voor de eerste keer individuele wedstrijden spelen, hebben enorm van het spelletje boccia genoten en speelden enthousiast.
Ook de gevorderde recreanten zorgden voor een spannende strijd. Deze keer neemt Boules Plesant de eerste prijs mee naar Nederland. Om plaats 3 werd nog een tie-break gespeeld om uiteindelijk
De teamwedstrijd tussen Belgische atleten en team Boules Plesant was een spannende en boeiende wedstrijd, die nipt door Nederland met 5-4 werd gewonnen.
Bij de competitiewedstrijden waren er weinig verrassingen, toeschouwers konden van een hoog spelniveau genieten.
 
Op de website van Wapper  https://www.facebook.com/groups/513617365343458/?pnref=story  zijn een aantal foto’s, gemaakt door Patrick Rawoe, te zien!
Ook zijn op deze site een aantal foto’s over de eerste wedstrijddag in Den Bosch te bewonderen.
Alle wedstrijduitslagen en standen Wedstrijdsport zijn te downloaden vanaf de site onder Competitie bij de verschillende disciplines en bij de button Recreanten zijn in één overzicht de uitslagen en eindstand te lezen van beginners en gevorderden.
Het was goed vertoeven in het Belgische!  

 Met sportgroeten,
 Annie Jacobs,
Secretaris tc boccia GSN.
 

Overzicht nieuwsarchief