Voorbereidingen wedstrijddag 3 ROERMOND

Boccia.nl  |  05-11-2015
Voorbereidingen wedstrijddag 3 ROERMOND De voorbereidingen voor de derde wedstrijddag in Roermond zijn in volle gang.
Bocciavereniging Roermond heeft reeds begin oktober deze wedstrijddag op zaterdag 21 november a.s. in sporthal Jo Gerris aan de Achilleslaan 2A tijdens een infodag van  "Iedereen kan sporten"  via deze uitnodiging onder de aandacht gebracht.
In de ochtenduren van 09.15 uur tot ca. 13.15 uur wordt er een teamtoernooi voor de recreanten georganiseerd. Aan dit teamtoernooi nemen spelers uit de verschillende activiteitencentra en woonvoorzieningen uit de omgeving Roermond en de recreanten die 's middags het individuele toernooi spelen, deel. Het individuele toernooi begint om 13.30 uur. Wethouder Sport, de heer IJff zal omstreeks 17.15 uur de prijzen uitreiken na een spannende strijd in de verschillende poules.
Recreanten (via contactpersoon bocciavereniging) kunnen zich nog aanmelden tot donderdagavond 12 november a.s. via de website of bij secretaris@boccia.nl.

Bij de teamcompetitie staan twee wedstrijden op het programma: team Oranje, dat een vierde plaats jl. in World Open Colombia behaalde tegen het team van SvG / Werkenrode / Only Friends en een boeiende wedstrijd tussen België en ASV Vizier.
Daarnaast worden er in de landelijke competitie in beide Paralympische divisies en Open klasse een groot aantal wedstrijden gespeeld.

Alle info en inschrijvingen zijn / worden vermeld op de website onder Nationale Kalender, wedstrijddag 3 Roermond.  Hier kunt u de update van deze pagina (t/m 6 november) lezen. 

Al deze wedstrijden moeten geleid worden door scheidsrechters en overige officials. 

Hebt u belangstelling om als scheidsrechter of aspirant-scheidsrechter of tijdwaarnemer enkele wedstrijden te leiden om zodoende de reeds aanwezige officials te ontlasten, gelieve vóór donderdag 12 november contact op te nemen met Cor van Beers, scheidsrechterscoördinator boccia.  

Wedstrijdorganisatie rekent op uw medewerking om deze wedstrijddag te doen slagen.

Graag uw aandacht voor onderstaande mededeling vanuit zijde sporthalbeheerder:
In de sporthal is onlangs een nieuwe sportvloer gelegd; er mag NIET in de sporthal (ook niet op de tribune) gegeten of gedronken worden. Zelf meegebrachte etenswaren of drank mogen NIET genuttigd worden in de kantine.

Overzicht nieuwsarchief