zondag 13 december laatste wedstrijddag van dit jaar in Beneden-Leeuwen

Boccia.nl  |  05-12-2015
Het jaar 2015 loopt ten einde: nog 1 competitiedag voor de bocciaspelers.
Zondag 13 december zijn we te gast bij ASV Vizier in de nieuwe sportaccommodatie De Rosmolen, telefoon: 0487 – 59 18 40.
Het adres is gewijzigd: de hoofdingang van de Rosmolen is verplaatst naar Leliestraat 19, 6658 XN Beneden-Leeuwen. Geef dit nieuwe adres door aan het taxibedrijf of chauffeur.
Onder de button Competitie /  "Programma" leest u meer over het parkeren en gebruik kunnen maken van de achteringang. Vanaf 08.30 uur is deze ingang open.

Een nieuw gebouw en een aantal regels: in de sportzaal mag NIET  gegeten of gedronken worden. De sportzaal mag alleen met sportschoenen betreden worden. Er zijn “sloffen” aanwezig.
Toeschouwers, begeleiding en sporters, wanneer zij niet in de sportzaal hoeven te spelen, wordt vriendelijk gevraagd op de tribune plaats te nemen. Er is een lift aanwezig voor rolstoelgebruikers en personen die slecht ter been zijn.
De officials verblijven in kleedkamer 1, kleedkamer 2 en 3 worden ingericht voor de callroom en kleedkamer 4 is bestemd voor alle sporters voor materialen en kleding.
In de nieuwe toneelzaal, gelegen naast de kantine, liggen 3 velden voor de recreanten.
Bocciavereniging ASV Vizier heeft i.v.m. grote aantal recreanten 2 maal 4 bekers beschikbaar gesteld. De 32 recreanten (beginners 4 poules A/B/C/D en gevorderden 4 poules K/L/M/N) spelen zowel in de toneelzaal als de sportzaal.
Hier kunt u de poule-indeling recreanten downloaden; wedstrijdschema's voor recreanten beginners en gevorderden, open klasse en paralympische divisies zijn onder de button "programma" opgenomen.
 De eerste wedstrijdronde voor recreanten en wedstrijdspelers is om 09.45 uur. Callroom is open vanaf 09.30 uur.  Zoals bovenstaand vermeld is de sportaccommodatie vanaf 08.30 uur geopend.
Laatste wedstrijdronde bij de competitie is ca. 16.00 uur. Prijsuitreiking voor  de recreanten, ca. 17.00 uur.
Vandaag om 11.45 uur 2 teamwedstrijden: Nederlands Team tegen Boules Plesant en ASV Vizier tegen SvG/WR/Only Friends.
Het belooft een mooie, spannende en boeiende wedstrijddag te worden!
 

Overzicht nieuwsarchief