Dag in het Zeeuwse Oost-Souburg

Boccia.nl  |  15-04-2017
Zaterdag 22 april reizen een aantal Belgische en Nederlandse spelers, officials en begeleiders af naar Oost-Souburg. Deze Zeeuwse bocciavereniging, die haar wekelijkse trainingen op woensdagavond in Vlissingen heeft, organiseert de achtste wedstrijddag in sporthal De Belt in Oost-Souburg, Koopmansvoetpad 75, 4388 AS.  
Vandaag is Wim van Klink hoofdscheidsrechter. Samen met het wedstrijdsecretariaat en officials hoopt hij 78 wedstrijden in goede banen te leiden. Aanvang eerste wedstrijdronde: 10 uur, callroom is om 09.50 uur geopend en sluit om 09.55 uur.
In het kennismakingstoernooi spelen 14 spelers in 3 poules om de prijzen. De prijsuitreiking vindt om 17.15 uur plaats in de gezellige kantine boven. Vanaf 15.15 uur kunt u genieten van de kwart-, halve - en finalewedstrijden. 
Kom ook naar sporthal De Belt en moedig de spelers aan!
Hierbij de wedstrijdschema's zoals deze naar contactpersonen bocciaverenigingen zijn verzonden:  wedstrijdschema BISFed A-, BISFed B-, Open klasse en kennismakings-toernooi. Voor begeleiding en officials is hier een totaaloverzicht per tijd te downloaden.  

Overzicht nieuwsarchief