21 mei Den Bosch mix-toernooi

Boccia.nl  |  16-05-2017
21 mei Den Bosch  mix-toernooi Bocciatoernooi 21 mei 2017  met een zilveren randje
 
De voorbereidingen voor het mix-toernooi van a.s. zondag 21 mei zijn in volle gang.
Met trots vermelden wij het wedstrijdprogramma van het mix-toernooi dat Annie & Sjeng u aanbieden in sporthal De Schutskamp, De Eendenkooi 1 te Den Bosch.
In totaal hebben 49 bocciaspelers ingeschreven; erg leuk, dat zoveel personen het waarderen om deze voor ons bijzondere dag glans te geven.
Hoofdscheidsrechter: Marie-Claire Parent.

Deze 49 spelers zijn ingedeeld in 5 groepen:
CompetitieGroep 1 (poule A en B, 10 wedstrijdsporters) en groep 2 (poule C en D,  12 wedstrijdsporters) en 
Breedtesport recreantengroep 3 (poule E en F, 10 recreanten) en groep 4  (poule G en H, 12 recreanten)   en 1 poule  breedtesport kennismaking. (poule K  5 deelnemers)

Prijzen: in groep 1 t/m groep 4 wordt er gestreden om  4 bekers, winnaar en tweede van elke poule gaan naar de tweede ronde en voor de kennismakingspoule K worden er 2 bekers beschikbaar gesteld. Voor groep 1 t/m 4 beginnen de kruisfinales alle om 15.55 uur en de finales om 16.40 uur; beide wedstrijden kennen een speelduur van 3 (drie) ends met een tie-break bij een gelijke eindstand. Wanneer een BC3-speler deze wedstrijden speelt, worden er 2 ends gespeeld met een tie-break bij een gelijke stand na 2 ends.

In alle groepen is de speeltijd: 4 ends, behalve in de wedstrijden met een gootspeler: 3 ends.  Bij derde end de jack op het kruis en speler kleur blauw tosst, wie als eerste speelt. Bij gelijke eindstand wordt er GEEN tie-break gespeeld; in die situatie krijgt elke speler voor het gelijke spel 1 wedstrijdpunt.
Wedstrijden met een gootspeler worden met tijdwaarneming gespeeld, zo ook zoveel mogelijk de wedstrijden bij de wedstrijdsporters. Gootspeler per end: 6 minuten, tegenstander: 4 minuten (Daniel en Barend: 5 minuten).
Voor alle groepen geldt, dat eerstgenoemde speler in het wedstrijdschema met de kleur ROOD speelt.
Vandaag geen callroom; elke speler gaat 5 minuten vóór aanvang van te spelen wedstrijd naar het speelveld, zodat op tijd de wedstrijden gespeeld kunnen worden.
Aanvang eerste ronde Wedstrijdsporters:  09.45 uur; recreanten:  10.20 uur
Een vriendelijk verzoek om deze keer bij binnenkomst je te melden bij de wedstrijdtafel.
Samen met jullie hopen wij een onvergetelijke bocciadag te beleven, Annie en Sjeng zijn er klaar voor en verheugen ons erop!

 
 
 
 

Overzicht nieuwsarchief