Topsport Nieuws Archief

Het internationale Boccia seizoen gaat van start
Komende week speelt Boccia TeamNL het eerste internationale toernooi van 2018. In Pinto, een plaatsje vlakbij Madrid, start komende dinsdag 27 maart de Regio Open. Na een winter trainen zijn de spelers gebrand om mooie wedstrijden te spelen. 

Boccia TeamNL wordt vertegenwoordigd door: Bernd Meints, Nick Peeters, Barend Drost, Judith Bulthuis en Daniel Perez. Dit team zal de strijd aan gaan met onder meer sporters uit België, Frankrijk, Portugal, Griekenland en thuisland Spanje. Maar er zijn ook een paar nieuwkomers, zoals Azerbeidzjan en Tunesië. 

De afgelopen jaren zijn de toernooien steeds begonnen met de teamwedstrijden, gevolgd door de individuele wedstrijden. Vanaf dit seizoen is het anders: iedereen speelt eerst de individuele wedstrijden, en daarna wordt het teamtoernooi gespeeld. Dit betekent voor aankomende week dat dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 individuele wedstrijden zijn. Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart nemen de teams het tegen elkaar op.  

Wil je actuele uitslagen en wedstrijdprogamma's bijhouden? Dat kan via de website van Bisfed en uiteraard via onze FacebookTwitter en Instagram