Ik doe mee

Meld je gratis aan voor de open training

Open training Boccia

Heb jij ook zo genoten van het Boccia-toernooi tijdens de European Para Championships? Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om zelf de spanning en precisie van dit fascinerende spel te ervaren? 

Nou, hier is je kans! Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een open trainingssessie op 16 september, die plaatsvindt in de regio Utrecht. Hoewel we nog bezig zijn met het finetunen van de exacte tijd en locatie, zorgen we ervoor dat je tijdig op de hoogte wordt gebracht.

Of je nu een doorgewinterde Boccia-veteraan bent of nog nooit eerder hebt gespeeld, deze open training is voor iedereen toegankelijk. We geloven dat Boccia een geweldige sport is die mensen van alle niveaus samenbrengt en we willen jou graag verwelkomen, ongeacht je ervaring. Dus, als je nieuwsgierig bent naar het spel dat spelers en toeschouwers over de hele wereld heeft betoverd, aarzel dan niet om je plekje te reserveren voor deze training.

Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt op deze opwindende dag, raden we je aan om je nu alvast aan te melden via het volgende e-mailadres: r.dehaas@gehandicaptensport.nl , onder vermelding van het onderwerp "Open training 16 september". Jouw enthousiasme en betrokkenheid zijn wat deze gelegenheid zo speciaal maakt, en we kijken ernaar uit om samen met jou deze geweldige sport te verkennen.

Data Wedstrijddagen

Deze data zullen op korte termijn worden gecommuniceerd.

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK