Ik doe mee

Meld je gratis aan voor de open training

TeamNL Boccia

De leden van TeamNL Boccia. v.l.n.r. op de onderste rij Bernd Meints, Chantal van Engelen, Daniel Perez en Marco Dekker. De bovenste rij v.l.n.r. Annette van Kleef, Pim Sweers, Anisha Tersteeg, Thomas Mirck, Esther Aarts, Roy de Haas en Joëlle van Houts. Niet op de foto Bart van der Veen en Barend Drost.

Bij TeamNL Boccia trainen de beste boccia spelers van Nederland. Met ondersteuning van Gehandicaptensport Nederland, NOC*NSF en Topsport Amsterdam kunnen ze zich binnen een fulltime topsportprogramma voorbereiden op EK’s, WK’s en natuurlijk de Paralympische Spelen van Parijs 2024.

Met een gouden teammedaille op de European Para Championships 2023 heeft TeamNL Boccia een direct ticket voor de Paralympische Spelen in Parijs 2024 bemachtigd.

Voor de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro 2016 kwalificeerde TeamNL Boccia zich voor het eerst in de geschiedenis. Daniel Perez deed daar individueel nog een schepje bovenop door meteen ook de allereerste Paralympische medaille te veroveren: zilver!

De spelers van TeamNL Boccia volgen een fulltime topsportprogramma, dat in samenwerking met Topsport Amsterdam is opgezet. Zij trainen vier keer per week bij Topsport Amsterdam.

Ben jij ambitieus en denk je over voldoende talenten te beschikken om te internationale top te kunnen halen? Neem dan contact met ons op via talent@gehandicaptensport.nl of rechtstreeks met de bondscoach via r.dehaas@gehandicaptensport.nl. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling!

De leden van TeamNL Boccia (klik voor meer informatie per sporter):

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK