Ik doe mee

Meld je gratis aan voor de open training

Cruyff Foundation Talentteam

De weg naar de top is vaak lang en medailles winnen begint met plezier en heel hard trainen. En dat doet het Boccia Talentteam dan ook! In samenwerking met de Johan Cruyff Foundation krijgen kinderen en jongeren met ambitie, doorzettingsvermogen en talent de kans om zich verder te ontwikkelen. Zo brengen we samen jeugd vooruit door beweging.   

In 2014 is het Talentprogramma gestart en werpt het zijn vruchten af. Naast trainingen bij de club komen de talenten maandelijks samen om onder begeleiding van topcoaches te schaven aan hun techniek en tactiek.  Binnen het talentteam bevinden zich verschillende Nederlands Kampioenen. En wie weet…toekomstige Paralympisch Kampioenen!

Ben je nieuwsgierig naar de ins- en outs van boccia? Lijkt het je leuk om deze sport te beoefenen? Of ben je benieuwd of je talent hebt voor boccia? We organiseren regelmatig open trainingen en talentdagen. Stuur een mail naar de coördinator talentinstroom van Gehandicaptensport Nederland, Joëlle van Houts (talent@gehandicaptensport.nl). 

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd vooruit door beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de Cruyff Courts, Schoolplein14 en de sportprojecten voor kinderen met een beperking. 

Ik doe mee

 

De leden van het Cruyff Foundation Talentteam (klik voor meer informatie per sporter):

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK