« Terug naar overzicht

Gehandicaptensport Nederland stopt lopende bocciacompetitie

Gehandicaptensport Nederland heeft in overleg met de competitieleiders besloten om alle lopende competities voor de eigen takken sport per direct te beëindigen.

Dit betekent dat ook het competitieseizoen 2019/2020 voor boccia erop zit. De maatregelen die door de regering zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen hebben als consequentie dat er in de komende tijd geen sportwedstrijden meer kunnen worden georganiseerd. We hebben besloten om het restant van de boccia competitie niet meer te uit spelen, omdat het nog onduidelijk is wanneer er weer wedstrijden kunnen worden gespeeld en er vanuit sporters en organisatoren behoefte is aan duidelijkheid. In overleg met de wedstrijdcommissie wordt bekeken wat het besluit precies betekent voor de afhandeling van de competitie. De betrokken verenigingen zullen hierover door de eigen competitieleiders worden geïnformeerd.

 

Met dit besluit hoopt GSN duidelijkheid te geven aan alle sporters tijdens een periode waarin al veel onzekerheid is. Met de hoop dat na de zomer de situatie rondom het coronavirus is verbeterd, kan de focus nu verlegd worden naar de organisatie van het nieuwe competitieseizoen 2020/2021.

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK