« Terug naar overzicht

Boccia toernooien in plaats van start competitie in 2020

Meld je aan voor één of beide toernooien. 

Het voorgaande bocciaseizoen is helaas vroegtijdig gestopt i.v.m. de coronamaatregelen. Het komend seizoen zal er ook iets anders uit gaan zien. Achter de schermen zijn we bezig geweest met de invulling daarvan en we brengen jullie graag op de hoogte.
Vanaf het huidige seizoen zal Floor van Lin van Gehandicaptensport Nederland de competitiecoördinatie overnemen van Annie Jacobs. Wij willen haar nogmaals hartelijk bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren! Floor zal de nieuwe coördinator wedstrijd- en breedtesport zijn. 

Vanaf 1 juli jl. is het mogelijk om zonder de 1,5 meter afstand samen te sporten. Dat is fijn, maar voor sporters met een beperking kan dat lastig zijn vanwege extra gezondheidsrisico's. Dat zal per persoon verschillen en daarom maatwerk vragen. Wij adviseren om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te behouden en indien nodig een extra begeleider uit het eigen huishouden mee te nemen. Raadpleeg vooraf ook altijd het protocol van de betreffende sportlocatie. Daarnaast blijven uiteraard de hygiënevoorschriften van het RIVM leidend en blijft iedereen thuis zodra jij of iemand uit je huishouden ziek of verkouden is.

We willen iedereen de mogelijkheid bieden om zelf te bepalen wanneer hij/zij zich weer veilig genoeg voelt om te sporten. Om die reden krijgt de start van de competitie in 2020 een andere vorm. In 2020 zal er gestart worden met 2 toernooien van ieder één dag. Sporters kunnen zich inschrijven per toernooidag, zodat het vrijblijvend zal zijn en de sporters zelf kunnen beslissen of zij wel/niet willen deelnemen. In 2021 zullen er meerdere competitiedagen worden georganiseerd. Deze data zullen op korte termijn worden gecommuniceerd. Mochten de coronamaatregelen worden aangepast, dan zal er een nieuw passend aanbod worden gemaakt.

Zet de twee toernooidagen data in de agenda:

  • 24 oktober 2020 in Den Bosch

  • 29 november 2020 in Beneden-Leeuwen

Sporters kunnen zich nu inschrijven voor deze toernooien! Wil je meedoen aan één of beide toernooien? Geef dit dan door aan je vereniging. Alle verenigingen hebben een mail ontvangen van Floor. Per toernooidag zal een bijdrage van €7,50 per speler worden gevraagd.
 

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK