« Terug naar overzicht

Open Nederlands Kampioenschap Boccia 2023

Word jij de nieuwe Nederlands Kampioen Boccia?
Strijd mee voor de titel Nederlands Kampioen in de klasse BC1 t/m BC5 of de Open Klasse!

Zaterdag 10 en zondag 11 juni wordt in samenwerking met MBO college Hilversum en Optisport Dudok Arena de Open Nederlandse Kampioenschappen Boccia 2023 gehouden. Zowel sporters uit binnen- als buitenland kunnen deelnemen aan het toernooi. Het ONK is open voor sporters uit binnen- en buitenland. Er zal worden gespeeld in de Paralympische klassen BC1, BC2, BC3, BC4 en BC5 en de Open klasse.

Voor wie? 
Iedereen kan meedoen! Alle spelers die geclassificeerd zijn binnen de Paralympische klasse en daarin uitkomen of in de Nederlandse competitie kunnen meedoen in de BC1-BC5 spelen. Voor alle andere sporters is er de Open klasse. Er geldt een maximaal aantal deelnemers. Spelers die deelnemen aan competitieactiviteiten van GSN hebben voorrang bij inschrijving, mocht dit maximum bereikt worden.

Locatie
MBO College Hilversum
Dudok Arena, Arena 303
1213 NW Hilversum 

Inschrijven
Verenigingen kunnen spelers inschrijven via het eerder verstuurde inschrijfformulier. Mail het inschrijfformulier vóór dinsdag 6 juni (liefst zo snel mogelijk) naar j.pelsser@gehandicaptensport.nl. Spelers die geen lid zijn van een vereniging kunnen zich individueel inschrijven. Het inschrijfgeld voor het ONK 2023 bedraagt €10 per sporter.

Meld je snel aan want vol = vol!

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK