« Terug naar overzicht

Laatste training van het seizoen voor Cruyff Foundation Talentteam

Hoi allemaal!

Zaterdag 8 juli hadden we weer training met het talententeam. De training begon om 9.30 uur en duurde tot 12.30 uur. Het was de laatste training van het seizoen. We waren met een leuke groep. Dewi & Imani, Josry en natuurlijk ikzelf & Elly. Mirthe was helaas ziek.

We begonnen met een spellenparcours van drie spellen: ringen, kegels en een grote bal. Bij het spel met de grote bal moest je die tegen de muur aan de overkant zien te krijgen. Het was best lastig, maar ook super leuk! Bij de ringen moest je in elke ring een bal krijgen. De ringen hadden verschillende punten. Bij de kegels moest je zoveel mogelijk kegels omgooien. Daar kreeg je dan punten voor. Josry en ik hadden 14 punten. Dewi had 12 punten. Het was dus erg close.

Daarna deden we nog wedstrijdjes van 2 ends. Ik speelde een wedstrijd tegen Josry en een wedstrijd tegen Roy. Roy speelde soms wel een beetje vals, door zijn bal gewoon bij de situatie te leggen in plaats van te gooien maar …. weet je wat? Ik heb toch allebei de partijen gewonnen!

Het was een leuke dag en ik ben blij dat ik bij het talententeam zit. Nu hebben we even een zomerstop en gaan in september weer verder.

Groetjes,
Stan Meinema

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK