« Terug naar overzicht

Eerste talenttraining na zomer heeft weer plaatsgevonden

Afgelopen zaterdag 16 september begon op een zonnige zaterdagochtend in Utrecht het nieuwe seizoen voor het Boccia Talentteam. De training begon om 10.00 uur en duurde tot 12.30 uur.

Bij de start van de training waren er twee teamleden aanwezig: Dewi en Stan. Helaas konden Myrthe en Josry er niet bij zijn vanwege andere verplichtingen. Gelukkig was het niet stil op de trainingslocatie, want tegelijkertijd was er ook een open training. Drie mensen waren gekomen om te kijken en mee te doen, wat zorgde voor een gezellige drukte.

Na het inspelen begon het echte werk. Dewi en Stan stonden tegenover elkaar in een spannende wedstrijd. De ballen rolden strategisch over de baan, en beide spelers probeerden elkaar te slim af te zijn. Het was een nek-aan-nek race, vol nieuwe uitdagingen en onverwachte wendingen.

Uiteindelijk was het een leerzame dag voor het boccia talentteam. De wedstrijd tussen Dewi en Stan heeft de teamleden op scherp gezet en het belooft een seizoen vol spannende momenten en groei te worden.

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK