« Terug naar overzicht

Een fantastische wedstrijddag in Roermond

Zaterdag 17 november jl. hebben de spelers en begeleiding die zich ingeschreven hebben voor de vierde wedstrijddag boccia te Roermond een geweldige spannende en boeiende wedstrijddag beleefd.

Zaterdag 17 november jl. hebben de spelers en begeleiding die zich ingeschreven hebben voor de vierde wedstrijddag boccia te Roermond een geweldige spannende en boeiende wedstrijddag beleefd. Naast een aantal wedstrijden in de nationale competitie BISFed A -/ B-divisie en Open klasse werd er in de ochtend een teamtoernooi georganiseerd in 2 poules van 4 teams. Boccia Gooi (Huizen) en TIEBO (Tienen B.) gaven flink tegengas tegen de teams uit het Roermondse. Alle spelers van de teamtoernooien ontvingen een gouden, zilveren of bronzen medaille.

De regioconsulent van de Dirk Kuyt Foundation afd. Limburg is zeer onder de indruk van het spelplezier bij alle sporters en begeleiding in het teamtoernooi en het hoge niveau en concentratie bij de competitiespelers en ...... de (wedstrijd-)organisatie!

's Middags speelden de beginners in 2 poules van 3 deelnemers het individuele toernooi om de 4 bekers, die bocciavereniging Roermond e.o. voor hun sportieve prestaties beschikbaar had gesteld.

Met de inzet van de aanwezige officials en de goede voorbereiding van de organiserende vereniging kon iedereen zeer tevreden tegen 17.15 uur huiswaarts keren. 

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK