« Terug naar overzicht

Laatste wedstrijddag seizoen 2016-2017 Beneden-Leeuwen zondag 11 juni 2017

Zondag 11 juni a.s. is de laatste wedstrijddag van het seizoen 2016-2017. Deze wedstrijddag wordt door ASV Vizier tezamen met het wedstrijdsecretariaat GSN in sportzaal MFC De Rosmolen te Beneden-Leeuwen georganiseerd onder leiding van hoofdscheidsrechter Hans van Teeffelen. 

Zondag 11 juni a.s. is de laatste wedstrijddag van het seizoen 2016-2017.
Deze wedstrijddag wordt door ASV Vizier tezamen met het wedstrijdsecretariaat GSN in sportzaal MFC De Rosmolen te Beneden-Leeuwen georganiseerd onder leiding van hoofdscheidsrechter Hans van Teeffelen. 
Er is een divers programma-aanbod van spannende bocciawedstrijden op deze dag te verwachten; zeker de moeite waard om spelers te komen aanmoedigen en te genieten van de mooie bocciasport.
De gehele dag zijn er wedstrijden in de verschillende disciplines:
 * laatste competitiewedstrijden in de BISFed A- en B-divisie, wie wordt er kampioen in de A-divisie: weet Judith haar titel te prolongeren?
* laatste 22 competitiewedstrijden in de Open klasse
* Om 13.15 uur, 14.30 uur en 16.00 uur wordt er door 3 Belgische en 1 Nederlandse speler gestreden om 2 plaatsen in de BISFed A- divisie volgend seizoen. (promotie-degradatiewedstrijden)
* Voor de Wedstrijdsporters, die vandaag maar een wedstrijd of zelfs geen wedstrijd in de competitie hoeven te spelen, is besloten een recreanten-mixtoernooi GSN te organiseren. Belangstelling voor dit toernooi is groot: 20 deelnemers spelen in 4 poules om als eerste in de poule te eindigen, want ........ slechts de poulewinnaars strijden om de 4 prijzen.
* Ook vandaag weer een kennismakingstoernooi: ditmaal voor 8 spelers, welke vier spelers mogen tijdens de verwachte prijsuitreiking van 17.15 uur de beker in ontvangst nemen.

Het wordt een grootse prijsuitreiking: de kampioenen 2016-2017 in de verschillende competities ontvangen de beker en wisselbeker. Daarnaast ontvangen Henk, Annie, Tiny, Sander en Filip een beker voor hun prestaties in de discipline competitie Recreanten Najaarsreeks.

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK