« Terug naar overzicht

Prachtig toernooi Memorial Coen de Lange

Op zondag 15 januari 2017 hebben wij voor de 11e keer het Coen de Lange Memorial Boccia toernooi georganiseerd. Dit Boccia toernooi werd gehouden in onze prachtige accommodatie MFA de Rosmolen, die deze dag in zijn geheel bezet zou worden door het record aantal boccia spelers van 50 uit Nederland en België

Geslaagd Coen de Lange Memorial 2017
Op zondag 15 januari 2017 hebben wij voor de 11e keer het Coen de Lange Memorial Boccia toernooi georganiseerd. Dit Boccia toernooi werd gehouden in onze prachtige accommodatie MFA de Rosmolen, die deze dag in zijn geheel bezet zou worden door het record aantal boccia spelers van 50 uit Nederland en België. Door de slechte weeromstandigheden hadden we helaas een aantal afmeldingen. Er werden meer dan 100 spannende wedstrijden gespeeld. De gehele dag heerste er een zeer goede en sportieve sfeer. Er werd bij de wedstrijdspelers en recreanten gestreden om de wisselbeker. De recreanten waren in twee groepen onder verdeeld, één groep voor beginners en één groep voor gevorderden. De halve finales en de finales bij de recreanten en wedstrijdspelers waren zeer spannend.

Uiteindelijk gingen er 12 spelers met een welverdiende (wissel)beker naar huis.
Van ASV Vizier waren het Eveline van der Ven, die de 2e prijs en Ivo Janssen die de 4e prijs mee naar huis mochten nemen bij de recreanten. Een knappe prestatie!!!!
Het toernooi wordt door diverse mensen het mooiste toernooi van het jaar genoemd en ook werd de vergelijking met de KNVB beker wedstrijd gemaakt. Wij willen de Dirk Kuyt Foundation bedanken voor hun bijdrage en ook de beheerders van de Brasserie de Rosmolen, Fred en Jolanda van den Berg, voor de geweldige verzorging die dag.
Voor meer informatie over Boccia kunt u mailen met asv.vizier@gmail.com of kijken op www.asvvizier.nl of www.facebook.com/ASVVizier  

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK