« Terug naar overzicht

Inschrijving ONK 2019 geopend

Inschrijving ONK 2019 geopend

Inschrijving ONK 2019 geopend!

Op 16 en 17 november organiseert Gehandicaptensport Nederland in samenwerking met MBO college Hilversum en Optisport Dudok Arena de Open Nederlandse Kampioenschappen boccia 2019. Het ONK is open voor sporters uit binnen- en buitenland. Er zal worden gespeeld in de Paralympische klassen BC1, BC2, BC3, BC4 en BC5 en de Open klasse. Na de positieve feedback van vorig jaar is er dit jaar gekozen voor een tweedaags evenement, waardoor er een bredere groep sporters kan deelnemen. Er is een maximaal aantal plekken, sporters die deelnemen aan competitie-activiteiten van GSN hebben voorrang bij de inschrijving, mocht dit maximum bereikt worden.

Wat? Strijden om de titel van Nederlands Kampioen in de speelklassen BC1 t/m BC5 en de Open wedstrijdklasse.

Voor wie? Iedereen! Spelers die geclassificeerd zijn binnen de Paralympische klassen of uitkomen in de Paralympische klassen in de Nederlandse competitie spelen in de klassen BC1 - BC5. Voor alle andere sporters is er de Open klasse. Er geldt een maximaal aantal deelnemers, sporters die deelnemen aan competitieactiviteiten van GSN hebben voorrang bij inschrijving.

Waar? MBO College Hilversum - Dudok Arena, Arena 303, 1213 NW Hilversum

Inschrijving
Verenigingen kunnen hun sporters inschrijven via het inschrijfformulier. Mail dit formulier uiterlijk 20 oktober (maar liefst zo snel mogelijk) naar r.dehaas@gehandicaptensport.nl. Sporters die geen lid zijn van een vereniging kunnen zich individueel inschrijven. Het inschrijfgeld voor het ONK 2019 bedraagt €10 per sporter, inclusief een lunchpakket op zaterdag én zondag. Het inschrijfgeld van 10 euro per deelnemer dient cash voldaan te worden bij de wedstrijdorganisatie

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK