« Terug naar overzicht

Nederlandse Jeugdkampioenschappen Boccia

In samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en MBO Sport & Bewegen Hilversum worden op woensdag 9 november de Nederlandse Jeugdkampioenschappen Boccia gehouden. Dit jaar alweer de 10e editie. We willen er bij deze jubileumeditie een extra mooi toernooi van maken, dus hopen op een groot deelnemersveld. In vorige jaren hebben deelnemers laten zien dat jeugdboccia zich in een razend tempo ontwikkelt. Wedstrijden op hoog niveau in alle klassen. Verschillende oudwinnaars van het NJK spelen inmiddels in TeamNL!

Het NJK is open voor spelers t/m 20 jaar met motorische beperkingen aan armen en benen (bijvoorbeeld CP, spierziekte, dwarslaesie of een andere neurologische aandoening). Er wordt gespeeld in drie klassen, zodat spelers het opnemen tegen tegenstanders met ongeveer gelijke fysieke mogelijkheden. Uiteraard is er ook een klasse voor gootspelers. 

Praktische informatie
Datum: Woensdag 9 november
Tijd: 10.00-15.00 uur
Locatie: MBO College Hilversum (Arena 303, 1213 NW Hilversum)
Leeftijd: spelers t/m 20 jaar

Schrijf je snel in!
Iedereen kan zich inschrijven voor het NJK 2022, zelfstandig of via school. Klik hier voor het inschrijfformulier. Stuur deze uiterlijk dinsdag 1 november ingevuld terug naar f.vanlin@gehandicaptensport.nl

Scholen wordt gevraagd in de voorinschrijving aan te geven met hoeveel leerlingen zij verwachten te komen. Mocht het maximale deelnemersaantal worden overschreden, dan zal er een maximaal aantal deelnemers per school ingesteld worden en kunnen scholen zelf besluiten welke spelers zij afvaardigen.

Meer weten over boccia?
Kijk op www.boccia.nl of neem contact op via e-mail boccia@gehandicaptensport.nl of per telefoon 030-3077890.

Terug naar overzicht

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK