Ik doe mee

Meld je gratis aan voor de open training

TeamNL Boccia

De leden van TeamNL Boccia. v.l.n.r. Daniel Perez, Judith Bulthuis, Barend Drost, Nick Peeters, Bernd Meints. Marco Dekker staat niet op deze foto

Bij TeamNL Boccia trainen de beste boccia spelers van Nederland. Met ondersteuning van Gehandicaptensport Nederland, NOC*NSF en Topsport Amsterdam kunnen ze zich binnen een fulltime topsportprogramma voorbereiden op EK’s, WK’s en natuurlijk de Paralympische Spelen van Tokio 2020.

Voor de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro 2016 kwalificeerde TeamNL Boccia zich voor het eerst in de geschiedenis. Daniel Perez deed daar individueel nog een schepje bovenop door meteen ook de allereerste Paralympische medaille te veroveren: zilver!

Jarenlang trainde het team in Groesbeek, de plek waar boccia in Nederland groot is geworden. Op dit moment wordt er nog twee dagen in Groesbeek getraind, de rest van de tijd is dit in Amsterdam. In de nabije toekomst zal het team volledig onder de vlag van Topsport Amsterdam gaan trainen, waarmee een grote stap in de professionalisering van de sport wordt gezet!

Ben jij ambitieus en denk je over voldoende talenten te beschikken om te internationale top te kunnen halen? Neem dan contact met ons op via boccia@gehandicaptensport.nl of rechtstreeks met de bondscoach via j.pelsser@gehandicaptensport.nl. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling!

De leden van TeamNL Boccia (klik voor meer informatie per sporter):

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK