Ik doe mee

Meld je gratis aan voor de open training

Judith Bulthuis

Nickname: Bulletje
Geboortedatum 26-11-1990
Klasse: BC2
Speelt boccia sinds: Sinds februari 2007 bij TeamNL
Speelstijl: Over het algemeen subtiel en opbouwend, maar als er een  moment in het spel is waar het verplaatsend en agressief de beste keus is, pas ik dat toe.
Mooiste boccia herinnering: Het WK van 2018 in Liverpool. Het was een fantastisch professioneel georganiseerd toernooi waarbij familie en bekenden van zowel staff als sporters aanwezig waren. Ze konden dichterbij het veld komen dan ooit en het Centre court was uitgelicht en tevens via een scherm te volgen. Ik zal die sfeer van toen nooit meer vergeten.
Gekste boccia belevenis: Vieze hotelkamer in China. Kakkerlakken in vensterbank, vieze lakens en geelgekleurd water uit de douche.
Droom Medaille(s) in vrouwenklasse en uiteindelijk plaatsing voor Spelen Parijs 2024
Boccia tip: Visualiseer voor je worp waar de bal moet komen. Als je het scherp voor je ziet, gooi je. Door dit keer op keer te doen zal dit je helpen in de uitvoering.
Favoriete quote: 'Acceptatie ontwikkel je door het vermijden van het onprettige te doorbreken' (heb ik gelezen in een boek over sportpsychologie)
Boccia en topsport hebben mij geleerd…: Dat je je kunt blijven ontwikkelen als mens en sporter. Of het nu een doel op fysiek of mentaal gebied is, een doel op het gebied van voeding of slaap, het houdt nooit op. Als je écht iets wil bereiken zul je ook na het behalen van een doel je grens weer verleggen. Zolang er ambitie is, je lol hebt in wat je doet, is er ontzettend veel mogelijk.
Wijze raad van Bulletje: Wat je doel of droom ook is, accepteer dat ergens goed in worden tijd kost. Geef jezelf de tijd om te leren. Blijf nieuwsgierig en sta open voor feedback. Betrek anderen in jouw proces en blijf sparren om door te kunnen groeien. Je hoeft het niet alleen te doen.

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK