Ik doe mee

Meld je gratis aan voor de open training

Beginnen met Boccia

Wil jij Boccia eens proberen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Kom naar een Open Training die een aantal keer per jaar door het land georganiseerd wordt. Hier zijn topcoaches aanwezig om je meer te vertellen over de sport. Je kunt verschillende ballen proberen en uitzoeken wat voor jou een fijne manier van gooien/schoppen/rollen is. 
  • Ga eens kijken bij een Boccia vereniging bij jou in de buurt.  
  • Geef je op voor een Kennismakingstoernooi. In Nederland worden er ieder jaar zo’n 10 competitiedagen georganiseerd. Ben je nog geen lid van een club? Dan kun je deelnemen aan een Kennismakingstoernooi dat gelijktijdig met de competitie georganiseerd wordt. Mail voor meer informatie naar f.vanlin@gehandicaptensport.nl
  • Heb je ambitie binnen de sport? Doe dan mee aan de NOC*NSF Paralympische Talentdag. Ieder jaar organiseert het NOC*NSF een Paralympische Talentdag waar je aan verschillende Paralympische  sporten kunt deelnemen, waaronder boccia. Bondscoaches houden je deze dag goed in de gaten, want die zijn op zoek naar Talent dat Paralympische medailles voor Nederland kan gaan winnen! Wil je niet wachten tot de NOC*NSF Paralympisch Talentdag? Kom dan naar een Open Training!
 
 

Boccia maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK